What you can find in...

Bismillahirrahmanirrahim..(ikhlaskan)
   Salam'alayk...
      
  Disebabkn sy tidak dpt meng'post' entri untk mama n abah sempena hari lahir mereka yg sy sgt syg ini... jadi, untuk entri kali ni sy ingin bercerita tntang mama n abah...;-) jgn marah naa..

   hmmm.....related to the title..
What you can find in ABAH'S CAR...huhu...
  1. Beg sekolah abh n kotak pensilnya...:-)
  2. Kertas2 sprti kertas soalan dn sbgainya
  3. Bola (YG NI WAJIB..)
  4. Baju anak aka baju adik sy..
  5. Jersi bola (studnt abh punyer) tapi yg ni kdg2 je laa..tak selalu..(sebab busuk ya rabbi..)
  6. Surat2, slip2, iklan2, mm..bil2...:-) (abh suke bt koleksi  ;-P)
  7. kdg2 ada barang sy.. tapi sikit je laa.. (cover2)
  8. Botol air.. tak pernah putus botol air dlm kereta abah stakat ni..;-)

Tu je kut..brg mama tak pernah dijumpai dlm kereta abah..tak tau mengapa..hee..:-)
  Tapi..kereta abah jenis kereta yg sgt lasak, dn sy suka, sebabnya sgt tinggi...
Kereta abah boleh ada dua choice tempat letak brg n 'org'(perlu drunding lg)..mm..nak indoor ke outdoor, dua2 boleh..:-)
   Sy n adik sgt suka duduk outdoor..huu..(outdoor?? betul ke??)
Sy kdg2 ja bwk kereta ni sbbnya sgt gayat..huu..lepas tu tak reti nak agak...

ok.. Next...

What you can find in MAMA'S CAR...hmm..

  1. Beg tangan n beg laptop
  2. Kasut
  3. Kertas2 n buku2

mm.. tu je la kut... sebab mama mmg tak suka brg banyak2 dlm kereta, kereta is kereta n rumah is rumah.. kalau kereta tu rumah, angkut la sekali tong2 gas kat dapur tu..huhuhu :-) mama sy seorng yg sgt berdisiplin dlm kekemasan, kebersihan n ad lagi...:-) jd... begitulah....
   sy pernah sekali ja bwk kereta beliau, sbbnya sy tak berani bwk due to tak reti nak agak..n agak takut sebab besar skit..:-)

ok.. seterusnya...

What you can find in SI PUTIH..(ni dah out of syllabus ni)
  1. Botol air
  2. Buku + majalah
  3. Mostly brg sy..huhu..:-)

Si Putih ini sgt berjasa..mengusung sy kesana kemari...walaupun dia kecik..:-)
   Harapan sy pd si putih.. jgn bt hal eyh.. sy akn jg awk sebaik mungkin..:-p

Itu shja..contengan hidup sy bt kali ini...


Kpd mama n abah... SELAMAT HARI LAHIR...!!


Wallahua'llam

Nota cinta sy bt shbt2... 'Usrah Tunjang Tarbiyyah'


Salam Indah,
  Firashatul Jannah


p/s : ad org tu tgh exam..sy doakan semoga dia berjaya.. sy syg dia..:-)

4 comments:

Wardatul Syauqah said...

assalamualaikum..
hmm,artikel ni menarik perhatian wardah ia2:
ada org tgh exam..=)

Firashatul Jannah said...

wardah: emmm.. sape ye yg tgh exam tu...:-)

IsMi Na-G-hah said...

ape itu si PUTIH??

Islam Itu Indah said...

si putih itu kenderaan tunggangan sy huhuhu

 
This Blog Are Protected By Me . DO NOT OPEN MY PAGESOURCE . Full Designed by -Nur Irdina Zakaria-
...